Διαμέρισμα 2

Το 'Διαμέρισμα 2' είναι ευρύχωρο και όμορφα διακοσμημένο, διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και δύο μονά κρεβάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με κουζινάκι και ψυγείο όπου μπορείτε να ετοιμάσετε μικρά γεύματα ή σνακ, πλυντήριο ρούχων, ιδιωτικό μπάνιο και πρόσβαση σε ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι.

Διαμέρισμα 3

Το 'Διαμέρισμα 3' είναι ευρύχωρο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα, αποτελείται απο δύο επίπεδα με ένα διπλό κρεβάτι στο επάνω επίπεδο και δύο μονούς καναπέδες κρεβάτια στο κάτω επίπεδο. Το διαμέρισμα διαθέτει κουζίνα όπου μπορείτε να ετοιμάσετε μικρά γεύματα ή σνακ και είναι εξοπλισμένη με κουζινάκι, ψυγείο και διάφορα μαγειρικά σκεύη, διαθέτει επίσης και τραπέζι για τέσσερα άτομα. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα μοντέρνο μπάνιο με καμπίνα ντους. Τέλος, μπορείτε να χαλαρώσετε με τους φίλους ή την οικογένειά σας στο επιπλωμένο μπαλκόνι που είναι απευθείας προσβάσιμο μέσα από το διαμέρισμα.

Στούντιο 1

Το Δίκλινο Στούντιο είναι ευρύχωρο και διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο άτομα. Το στούντιο διαθέτει κουζίνα εξοπλισμένη με κουζινάκι καθώς και ψυγείο όπου μπορείτε να ετοιμάσετε μικρά γεύματα ή σνακ. Το στούντιο διαθέτει επίσης ευρύχωρο μπάνιο και πρόσβαση σε επιπλωμένο μπαλκόνι.